Våra kunder finns inom många olika branscher, allt från tillverkning till renodlade säljbolag. Alla har de en gemensam nämnare i att uppskatta kvalitativa lösningar inom IT.

Bil-Nilsson i Alingsås AB är auktoriserad återförsäljare av Volvo, Renault, Ford och Dacia personbilar och lätta transportbilar. Företaget ligger i Alingsås och har ca 45 anställda.

Arvidssons Tandtekniska förser tandläkare och deras patienter med väl beprövade och även nya protetiska lösningar. Företaget är beläget i Alingsås och har ca 24 anställda.

Herrljunga Cider finner du i den lilla orten Herrljunga i hjärtat av Västra Götaland. Här har det producerats ädla drycker sedan 1911 med mottot att finnas på var mans bord vid alla festliga tillfällen.

Idag har företaget cirka 50 anställda. Fabrik, kontor, lager och gårdsbutik ligger alla i Herrljunga, på den plats där allt en gång började.

Proglas AB är ett nytt och progressivt glasföretag med Västsverige som hemmamarknad.

De finns idag på plats i Uddevalla (tidigare Uddevalla Glasmästeri AB) på Dyrstensvägen 1, på Krangatan 28 i Alingsås (Sävelunds industriområde), På Kråketorpsgatan 10 i Mölndal, Storegårdsvägen 18 i Mariestad samt i Vårgårda på Maskingatan 1 (tidigare Vårgårda Glas Brelid AB) och totalt är de ett drygt 35-tal anställda.